Bildegalleri

For bruk av bildene vennligst ta kontakt på post@notum.no

Rogaland

– Et Norge i miniatyr. Opplev flate Jæren med rullesteinstrender og de lengste sandstrendene i landet og nyt en solnedgang i alvelandet et sted uti Nordsjøen. Ta turen til Ryfylke og unn deg en dag i den verdenskjente Lysefjorden med sitt ”ikon” Preikestolen.
.
Se bilder

Hordaland

– Nyt Hansa-byen Bergen som alt på 1100-tallet var en nord-europeisk storby. Legg turen innover og sug inn vakre Hardanger med  isbreen Folgefonni, fossefall, skisteder, og ikke minst en langstrakt fjord og frukttrær under blomstring
.
Se bilder

Sogn & Fjordane

– Legg for all del turen til Norges lengste og mektigste fjord. Sognefjorden er den ypperste i verden med fjordarm på Unesco´s verdensarvliste. Over troner Jostedalsbreen, den største isbreen i Nord-Europa. Ytterst i den mer enn 20 mil lange fjorden ligger det vakre kyst-landskapet som er Norges Vestligste punkt.
.
Se bilder

Diverse

– fra forskjellige steder i Norge med et knippe av bilder med naturopplevelser fra både høyfjellet, kystlandskap og Nordnorge.
.
Se bilder

Se flere bilder på Instagram:

“Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines, sail away from the safe harbour. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.”

Mark Twain