Norwegian Travel Workshop ble arrangert i Stavanger 16 – 19 april 2018 og Notum v/AMW var Prosjektleder engasjert av Region Stavanger for dette viktige arrangementet.

Norwegian Travel Workshop ble arrangert for 46 gang og har vært i Stavanger 4 ganger tidligere, sist i 2006. Dette er den største workshop der norske tilbydere innen reiseliv får møte kjøpere (turoperatører) fra hele verden. Det er Innovasjon Norge som er arrangør og vertskaps-by må søke flere år i forveien om å få lov til å arrangere.

På årets NTW ble det slått flere rekorder – flest kjøpere og flest tilbydere noensinne – og i løpet av 3 hektiske dager ble det holdt over 8000 møter og viktige avtaler ble gjort. I tillegg fikk alle de reisende oppleve det beste denne regionen har å tilby. Det ble turer på fjelltopper, på fjorden, til museer, til strendene, «vikingsites» og hele fylket ble vist frem på best mulig måte.  De sosiale arrangementene ble avholdt på Stavanger Konserthus, Dine Around på 12 restauranter i Stavanger og Sandnes, båttur på Lysefjorden med fest i Gloppehallen.  Og selve workshopen gikk av stabelen i Stavanger Forum.

I evalueringen av NTW ble det gjort kjent at det ikke tidligere har vært høyere «score» på hvor fornøyde deltakerne var med arrangementet.  Vi føler oss beæret !
760 deltakere fra 35 ulike land fikk en opplevelse de vil huske lenge. Og vi i Region Stavanger håper at det vil bidra til mer turisme hele året, og økt omsetning for alle som driver innen reiselivsbransjen.