Referanser

Notum ved Anne-May Waage har vært prosjektleder for vårt årlige moteshow Fashionista 4 ganger. Showet har vært en kjempesuksess hver gang med 3-400 gjester, og vi ser frem til å bruke Notum sine tjenester ved neste arrangement, som blir i løpet av 2019.

Wenche Ydstebø, daglig leder Fashionista AS

Anne-May Waage (Notum) har vært engasjert av Røldalsterrassen til å hjelpe bedriften med å spisse produktet.  Hennes bidrag har også vært med på å løfte kvaliteten på vår kundebehandling.  I tillegg har hennes kunnskap om sommerturisme gitt oss kunnskap om hvordan vi skal øke aktiviteten hos oss også i lavsesongen (sommeren).  Vi anbefaler hennes tjenester på bakgrunn av hennes store nettverk og erfaring innen det Norske Reiselivet og hennes store engasjement.
Ross Porter, Røldalsterrassen

Vi fra Pulpit Air var på jakt etter produktbilder til vår hjemmeside og online shops (Amazon og Ebay). Notum v/Anne-May var hele tiden på kundens side og har levert rask og presist på det vi etterspurte. Bildene ble veldig fine og vil gi vår start-up et veldig bra utgangspunkt. I tillegg har Anne-May hjulpet oss med hennes prosjektleder kompetanse for å etablere oss i markedet. Vi er veldig glad for å ha valgt Notum og vil gjerne fortsette samarbeidet.
Benjamin Knupper, Manager Pulpit Air

«Norwegian Travel Workshop (NTW) er et årlig arrangement i regi av Innovasjon Norge hvor norsk reiselivsnæring møter internasjonale operatører til forhåndsbookede møter. NTW arrangeres på en ny norsk destinasjon hvert år, og for 2018 ble status som vertskapsdestinasjon tildelt Region Stavanger»

Som lokal prosjektleder engasjerte Region Stavanger Anne-May Waage fra Notum. Som prosjektleder for NTW fra Innovasjon Norges side, var jeg svært fornøyd med måten Anne-May løste denne oppgaven på. Jeg var hele tiden trygg på at hun hadde kontroll og vi hadde en jevn, åpen og god dialog gjennom hele prosjektperioden. Anne-May klarte å balansere et overordnet blikk med fokus på detaljer, noe som er viktig for å sikre at et arrangement som NTW som helhet blir vellykket. Med sitt store engasjement og sin arbeidskapasitet gjennomførte Anne-May en strålende jobb som prosjektleder NTW 2018

Kari Anne Schwach, Innovasjon Norge